Бяла риза и дънки – това дуо се оказва най-готиният

...
 Бяла риза и дънки – това дуо се оказва най-готиният
Коментари Харесай



 Бяла риза и дънки – това дуо се оказва най-готиният тоалет на 2023 г. според модните подиум

 Бяла риза и дънки – това дуо се оказва най-готиният тоалет на 2023 година съгласно стилните сцени

Общото въодушевление за есен зима 2023 година е пропито с натурализъм, с празненство на носимата мода и визии, построени от налични и лесни комбинации.
Точно това бе методът, следен на ревютата на висшата мода: Valentino откри шоуто си с красивата Кая Гербер, облечена в дънки с хиляди дребни стъклени мъниста и бяла oversize риза вместо с феерична рокля. Не е нужно да сме експерти по мода, с цел да разберем, че това класическо комбиниране ще бъде измежду главните в уличния жанр тази година.

 
                             

 

 

 

Aктрисата и модел Тина Кунаки към този момент тества тази класическа композиция от бяла риза и дънки няколко пъти в последните седмици, когато участва на стилните ревюта на Alaïa в Париж.

 
                             

Дуа Липа също заложи на класическа бяла риза и дънки с висока талия (много Lady Di), само че добави фешън подробност с пантофите Tabi с разграничени пръсти и макси сребърните обеци на Maison Margiela. София Ричи заложи на по-класически жанр, с двуцветните обувки на Chanel и дребна дамска чанта. Кейти Холмс, въпреки това, пое в напълно друга посока, предпочитайки жанр повече от скейт парка Lower East Side, в сравнение с от Парижката седмица на модата. Късата бяла риза с ажурени вложки беше комбинирана с необятни дънки с микробродерии и маратонки Adidas Samba, най-обичаните обувки на звездите (като Хейли Бийбър, Кая Гербер и Дженифър Лорънс).

 
                             

                             

                             

 

Актуалното фешън комбо от бяла риза и дънки не е непознато и на кралските особи

Ако стилният миг на Кая Гербер на ревюто на Valentino Couture бе самобитно възкресение на тази визия за 2023 година, тоалетите с бяла риза и дънки на английските кралски особи остават също толкоз запаметяващи се в годините. За първото си публично излизане като другарка на принц Хари на Invictus Games 2017, Меган Маркъл заложи на бяла риза от приятелката си Миша Ноноо, изобретателно пъхната в чифт тесни дънки Mother Denim.
Бялата риза и дънките са едни от най-запомнящите се тоалети на принцеса Даяна. През 1997 година, на тридневно посещаване в Босна, с цел да увеличи осведомеността за противопехотните мини, принцесата на Уелс носеше бяла мъжка риза, светли дънки с висока талия и кожени мокасини Tod's в камилски цвят.

 
                             

                             

Вдъхновението е на всички места към нас, тъй че извадете от дрешниците обичаната си бяла риза, чифт дънки и самоуверено комбинирайте с красиви аксесоари.
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР